ACC Geology

Wat kan ACC Geology voor u doen?

Dergelijke onderzoeken gebeuren volgens stricte door de overheid opgelegde protocollen (standaardprocedures, codes van goede praktijk).

Het is natuurlijk ook mogelijk om vrijblijvend meer informatie te vergaren, bijvoorbeeld:

Bij vragen of een vrijblijvende offerte, aarzel niet ons te contacteren.

Ervaring en erkenningen

ACC Geology is een eenmanszaak. Chris Cammaer  is sedert 1985 actief bezig met bodem- en grondwaterondezoek. Er is veel geleerd en ervaring opgedaan bij de groep Toegepaste Geologie aan het LUC (nu UHasselt) en later bij SLiM vzw. ACC Geology steunt op deze ervaring maar blijft elke dag bijleren.

Volgende erkenningen staan op naam:

  • Bodemsaneringsdeskundige type 1 (volledig)
  • Erkend voor grondwatermodellering
  • MER-deskundige bodem (geologie) en water (grondwater)
  • Eurogeoloog

Uitrusting

Alle materiaal is ter beschikking om het nodige veldwerk uit te voeren (ondiepe boringen, staalname bodem, staalname grondwater, metingen).  Indien nodig (vb. schadegeval), kan kort op de bal gespeeld worden (staalname, analyse, rapportage).

Samenwerking

Voor diepere boringen en analyses wordt samengewerkt met derden die hiervoor de nodige expertise en erkenningen hebben.

Voor grotere projecten wordt samengewerkt met andere geologen en/of studieburelen.

Met een geologische achtergrond is elk probleem rond bodem- en grondwater vanzelf interessant. Automatisch wordt gekeken in 3D en gedacht in 4D (ruimte + tijd) met als resultaat: optimale observatie, goede probleemanalyse en de meest efficiënte weg naar resultaten en oplossingen. Een goed begrip is belangrijk, vandaar dat ook veel zorg besteed wordt aan rapportage en voorstelling van resultaten.

Aanpak